Інститут екологічного управління та збалансованого природокористування

Календар подій

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Курс підвищення кваліфікації: «Нові правила маркування харчових продуктів»

15.04.2019 р. 00:00

Запрошуємо представників компаній і підприємств відвідати курс підвищення кваліфікації: «Нові правила маркування харчових продуктів» що проводиться Інститутом екологічного управління та збалансованого природокориствування у партнерстві з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління (ДЕА).

15 квітня 2019 року з 10.00 до 16.00.

Клуб лідерів якості (Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 6Д).

Питання що будуть розглянуті:

1. Технічне регулювання.

1.1 Скасування ГОСТів. Подальші дії та вимоги до виробника.

1.2 Застосування нормативних документів. Підтвердження відповідності. Проблемні питання виробника і шляхи їх вирішення.

2. Вимоги нормативно-правових актів до маркування харчових продуктів.

2.1 Яким має бути маркування харчових продуктів у зв’язку з введенням в дію Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» з 06.08.2019 р.;

2.2 Умови застосування і способи підтвердження декларації «натуральний» щодо харчової продукції;

2.3 Правила застосування екологічного та органічного маркування;

2.4 Вимоги до надання інформації про відповідність системи управління виробника системам управління згідно з ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 тощо.

3. Відповідальність та штрафи за порушення вимог до маркування.

3.1 На що звернути увагу виробнику, щоб не привернути увагу (позапланові перевірки) і не отримати санкцій від Антимонопольного комітету та Держпродспоживслужби?

3.2 Державний контроль в Україні: інспектування та аудит операторів ринку. В чому різниця заходів державного контролю?

3.3 План державного контролю. Нова бальна система визначення ступеню ризику. Періодичність здійснення планового заходу з урахуванням суми нарахованих балів.

4. Практикум з маркування харчових продуктів.

4.1 Що має містити етикетка і від чого відмовитися?

4.2 Наочні приклади «неправильних» етикеток харчових продуктів.

4.3 Розробляємо правильну етикетку з врахуванням нових вимог нормативно-правових актів та нормативних документів.

Учасники отримають сертифікати про проходження курсу підвищення кваліфікації (ІV рівень акредитації).

Лекторами, в рамках курсу, виступлять представники юридичних компаній та об'єднань, профільних технічних комітетів стандартизації, експертних установ і організацій, Мінагрополітики, Держпродспоживслужби та Антимонопольного комітету України.

За участь у курсі сплачується внесок у розмірі 2085,00 грн. за одного учасника (без ПДВ). У рахунок вказаної суми входить плата за доповіді, консультації, методичні матеріали, комплексний обід.

Діє система знижок: у разі двох учасників від компанії (підприємства) – 5% знижки, у разі трьох та більше – 10% знижки.

Договір і рахунок для оплати участі та акту здачі-приймання послуг будуть відправлені на Ваш е-mail після отримання заявки про участь.

В день проведення курсу учасникам необхідно мати при собі два примірники договору, два примірники акту здачі-приймання послуг, оформлені стороною Замовника.

Контактна особа: Бузан Галина Сергіївна, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; +38-066-405-42-80.